Skal man have en app for at høre podcasts?

Skal man have en app for at høre podcasts? - Podcastingnyt

Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv at lytte til podcasts på din mobil eller tablet, er det klart nemmest at gøre det via en app.

Hvilken app du skal gøre brug af, afhænger dog helt og aldeles af, hvilken enhed du har med at gøre. Der er nemlig forskel på, om du sidder med en iPhone eller en Android telefon mellem hænderne. Det er ikke nødvendigvis, de samme apps du skal bruge.

iPhone og Apple

Har du en iPhone, kan du glæde dig over, at Apple har udviklet deres egen app til at lytte til podcasts. Du kan også gøre brug af Spotify, der er tilgængelige på alle enheder, både Android og iOS, men du kan sagtens klare dig med den app, der er på iPhones fra starten af.

Det er nok den nemmeste måde at komme i gang med at lytte til podcasts, og det kan være en god ide at bruge den app, hvis du ikke er interesseret i at bruge eller betale for Spotify. Og appen på iOS kan alt det, du har brug for.

Android og øvrige systemer

Snakken er dog en lidt anden på Android mobiler, da der som sådan ikke er en app på forhånd, som du kan gøre brug af. Derfor må du på udkig efter en app, du særskilt kan hente ned på din mobil og bruge til at lytte til de podcasts, du gerne vil høre.

Et rigtig godt bud på dette kan være at bruge Podcast Republic, som gør det meget nemt at holde styr på dine podcasts, finde nye podcasts, downloade og afspille episoder. Den er nem at finde rundt i. Ellers er der også altid Spotify, hvis du ikke gider at have en særskilt app bare til podcasts.

Du kan også høre podcasts via din browser

Gider du slet ikke at bruge apps, eller skal du eksempelvis høre en podcast på din computer, kan du i mange tilfælde også finde podcasten i din browser eller via Spotify på computeren.

Søger du i Google efter en bestemt podcast, vil du ofte blive henvist til en side, hvor alle afsnittene ligger tilgængelige. Her kan du meget nemt afspille lige netop det afsnit, du gerne vil høre, og du skal ikke tænke på at bruge nogle yderligere programmer for at få det til at fungere. Det kan være nødvendigt at lytte på den måde, hvis du ikke har andre muligheder.

Be the first to comment on "Skal man have en app for at høre podcasts?"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*