Podcastingnyt - Hvad er en podcast?Podcasting 

Hvad er podcasting?

En podcast er en lydoplevelse i form af f.eks. et radioprogram, en lydbog, en virkelig oplevelse eller drama-fortælling, du kan lytte til — lige når du har lyst.

Du kan lytte til podcasts fra stort set alle digitale enheder, så som din smartphone, computer eller tablet. Det eneste det kræver er, at du har et program til at afspille podcasts. Podcastprogrammerne findes i mange forskellige udgaver – nogle programmer er gratis mens andre koster penge. Du kan hente programmerne ned fra internettet eller fra app-store.

Programmer til at afspille podcasts med

Hvis du har en iPhone eller iPad, har du allerede et podcastprogram, der hedder ”Podcast”. Programmet er meget simpelt og har de nødvendige funktioner, man skal bruge, når man skal lytte og søge efter podcasts.

Du kan f.eks. bruge funktionen ”populære” og se, hvilke podcasts der hitter lige nu. Her kan du også trykke på ”kategorier” og finde nye podcasts under den kategori, der interesserer dig — f.eks. sport, gaming, sundhed, news eller musik. 

Related posts

Leave a Comment